Nieuws

'Organizing Week 2019': Fijn dat je er bij was!

Fijn dat je er bij was op één of meerdere van de events tijdens de eerste 'Belgische Organizing Week 2019'! De Organizing Week is een initiatief van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.

Een week lang hebben de leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO - stuk voor stuk experten in het aanbrengen van structuur, overzicht en orde - hun beste tips en adviezen met het grote publiek gedeeld.

Ook volgend jaar vindt de Belgische Organizing Week plaats, tijdens de derde week van maart.

  • Blijf ons volgen op de Facebook-pagina van de BBPO-FBPO. Daar houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.
  • Ben je op zoek naar een professional organizer om je te coachen bij het organiseren van je spullen, papierwerk, gezin, tijd en werk? Op de website van de beroepsvereniging vind je alle Belgische organizers, die lid zijn van de beroepsvereniging, op één plaats bij elkaar.

Vind de
professional organizer
die bij je past

Zoek nu...

Word nu lid van de BBPO-FBPO

Doe het nu...

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2023 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy