Nieuws

Nieuw: Belgische Organizing Week 2019!

Van 18 tot en met 24 maart 2019 vindt de eerste 'Belgische organizing week' plaats. Dit initiatief gaat uit van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO. Hiermee zetten de leden van de beroepsvereniging hun activiteiten als professional organizer en de positieve impact van hun diensten op het leven van mensen bij het grote publiek in de kijker.

Een week lang geven de Belgische professional organizers die bij de beroepsvereniging aangesloten zijn overal te lande workshops, (online) lezingen, keynotes, infosessies en opleidingen. Ze delen hun beste tips en beproefde recepten met al wie op zoek is naar een leven met meer tijd, minder stress en een betere levenskwaliteit.

De 'Belgische organizing week' vindt voortaan elk jaar in de derde week van maart plaats.

Op de website van de BBPO-FBPO vind je op de pagina 'Organizing week 2019' alle thema's en locaties (in heel België) van de lezingen, workshops, keynotes, infosessies en opleidingen van de deelnemende professional organizers.

En volg de Facebookpagina van de BBPO-FBPO voor de meest recente info.

Vind de
professional organizer
die bij je past

Zoek nu...

Word nu lid van de BBPO-FBPO

Doe het nu...

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2022 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy