Nieuws

Kalender 'Organizing Week': events 22 maart 2019

Een online groepschat en organizingsessie op Facebook, een opleiding voor professional organizers en een after work over Home Organizing, deze 4 inspirerende evenementen staan vandaag op het programma van de 'Belgische Organizing Week'. Vooral niet te missen als je op zoek bent naar tips en tools om je leven slim te organiseren.

'Organizing week' - vandaag op het programma:

  • 9.00 - 18.00 uur - Geetbets (ook op 21 maart en 27 april 2019): Tweede opleidingsdag van de driedaagse beroepsopleiding 'Ik word professional organizer' van Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs (de inschrijvingen voor deze cursus zijn afgesloten).
  • 9.30 - 12.00 uur - Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook.
  • 18.00-20.00 uur - Ukkel: After Work chez So Organised - Vous découvrirez que le Home Organising est un art de vivre.
  • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.

Schrijf hier in voor een event van de 'Organizing Week'

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Vind de
professional organizer
die bij je past

Zoek nu...

Word nu lid van de BBPO-FBPO

Doe het nu...