Nieuws

Bijblijven over de BBPO-FBPO? Dat kan hier!

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

 

Als je lid bent van onze beroepsfederatie van professional organizers/opruimcoaches dan mag je naast onze workshops je ook verwachten aan een maandelijks bbpo café, een maandelijk online netwerkevent om te brainstormen, te leren en te sparren met je concullega's vol passie over opruimthema's, organisatiehacks, coachingtechnieken, ... en zoveel meer. Blijf op de hoogte wat er leeft in de wereld van organizing, zodat jij dé expert bent en blijft!

 

Wist je dat we ons BBPO/FBPO Café van 23 februari 2023 openstellen voor iedereen, ook niet leden, zodat je kan kennismaken met onze federatie en ook andere concullega's hier in België, spread the word!

 

 
ID de réunion : 865 8833 3014
Code secret : 823971

De leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, staan ook in corona-tijden met hun diensten voor je klaar.

 • Zo bieden ze onder meer ook hun organizing-diensten via online tools aan (zoals Zoom, Skype...).
 • Bij de één-op-één organizing-sessies bij jou thuis of op kantoor, volgen onze leden nauwgezet alle  veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een mondmasker en het bewaken van een veilige afstand van minstens 1,5 meter.

Altijd up-to-date

Onze leden laten zich ook voortdurend bijscholen. Zo blijven ze op de hoogte van en zijn ze mee met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de (organizing)markt en kunnen ze jou op de best mogelijke manier verder helpen.

Vorige week nog zaten alle leden weer samen voor een online bijscholing, georganiseerd door de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.

Met de nieuw verworven kennis gaan ze nu met nog meer zorg en toewijding bij jou aan de slag!

BBPO 2020 05 09

 

Vind hier een ervaren professional organizer die bij je past!

Op de website van de BBPO-FBPO vind je alle Belgische professional organizers op één plaats bij elkaar.

Vind hier een ervaren professional organizer bij jou in de buurt die bij je past.

De leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers helpen je met veel plezier verder, en kunnen vooral ook in onzekere tijden heel wat voor jou betekenen!

 

Van 16 tot en met 22 maart vindt de tweede ‘Belgische Organizing Week’ plaats. Dit initiatief gaat uit van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Tijdens de jaarlijkse Organizing Week zetten de leden van de beroepsvereniging hun activiteiten als professional organizer en hun positieve bijdrage aan een leven met minder stress en een betere levenskwaliteit bij het grote publiek in de kijker. Ze doen dat via tientallen events (workshops, lezingen, organizing-wandelingen, Facebook live, opleidingen...) die over heel België plaatsvinden.

De Belgische Organizing Week vindt sinds 2019 elk jaar plaats tijdens de derde week van maart.

De lijst met organizing-events vind je op de webpagina 'Organizing Week 2020'. Inschrijven voor een event kan ook via deze pagina.

Fijn dat je er bij was op één of meerdere van de events tijdens de eerste 'Belgische Organizing Week 2019'! De Organizing Week is een initiatief van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.

Een week lang hebben de leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO - stuk voor stuk experten in het aanbrengen van structuur, overzicht en orde - hun beste tips en adviezen met het grote publiek gedeeld.

Ook volgend jaar vindt de Belgische Organizing Week plaats, tijdens de derde week van maart.

 • Blijf ons volgen op de Facebook-pagina van de BBPO-FBPO. Daar houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers.
 • Ben je op zoek naar een professional organizer om je te coachen bij het organiseren van je spullen, papierwerk, gezin, tijd en werk? Op de website van de beroepsvereniging vind je alle Belgische organizers, die lid zijn van de beroepsvereniging, op één plaats bij elkaar.

Morgen is de 'Belgische Organizing Week 2019' aan haar laatste dag toe. De Organizing Week is een initiatief van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO, en vond dit jaar voor het eerst plaats.

Een week lang hebben leden van de beroepsvereniging hun deuren open gezet, overal te lande. Ze deelden hun beste tips & tricks, adviezen en beproefde recepten met het grote publiek in workshops, lezingen, webinars, opleidingen voor professional organizers, online groepschats, Facebook-sessies, 'huisbezoeken' bij organizers thuis...

Een week lang kreeg je nuttige tips voor een leven met minder stress, meer tijd voor datgene wat er echt toe doet en rust in het hoofd.

Op zondag 24 maart, kun je nog deelnemen aan 4 interessante evenementen.

'Organizing week' - op het programma op 24 maart 2019:

 • 9.30 - 12.00 uur - Facebook: ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook (elke dag tot 24 maart).
 • 10.00 - 12.30 uur - Lembeke: Marie(t) Kondo brunch, ten huize van professional organizer Riet Van Rompaey (Happy Werkende Mama).
 • Facebook:Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.
 • Nog dit: nog tot morgenavond 24 maart 23.59 uur kun je deelnemen aan de wedstrijd 'Win je eigen organizing team: 4 professional organizers komen naar je toe'. De professional organizers die deze wedstrijd organiseren zijn Charlotte Wauters (OrganiseMe), Riet Van RompaeyI (Happy Werkende Mama), Kenny Vanermen (Structured) en Ilse Dingenen (In.orde).

Meer informatie over de 'Organizing Week' en de evenementen van de laatste dag vind je hier:

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Ben je op zoek naar een leven met minder stress en meer tijd voor datgene wat er echt toe doet? Wel, dan helpen de leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, stuk voor stuk organizing experten, je met plezier verder. Hun beste adviezen, (organizing)tips & tricks en beproefde recepten hebben ze verzameld in workshops, webinars, opleidingen, Facebook-sessies, want het is immers 'Organizing Week 2019'.

Vandaag staan er maar liefst 7 events op het programma. We gaan vanaf 9.30 uur van start, in Luik, Brussel, Nazareth, op Facebook en online in twee webinars.

Niet te missen voor iedereen die op zoek is naar nuttige tips en inzichten om meteen mee aan de slag te gaan!

'Organizing week' - vandaag op het programma:

 • 9.30 - 12.30 uur - Liège/Luik: 'La paperasse s'entasse? Simplifions-nous la vie!' Atelier de professionnel de l'Organisation Fabienne Goubille (Alors on range).
 • 9.30 - 12.00 uur - Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook (elke dag tot 24 maart).
 • 10.00 uur - Webinar: 'Schep orde in je digitale fotochaos en maak eindelijk dat langbeloofde fotoalbum' gebracht door professional organizer Ilse Dingenen van In.Orde.

 • 10.00 – 12.00 uur – Nazareth: ‘Life-time workshop voor ouders met kids tot 12 jaar’ van professional Organizer Katy Vanderstraeten van Life-time coach.

 • 10.00 - 13.00 uur - Brussel/Bruxelles: Atelier 'Home Organising' de Professionel de l'Organisation Céline De Schryver (Ecozy).
 • 10.30 uur - 12.30 uur - webinar: Atelier 'En finir avec le désordre pour harmoniser sa vie!' de Professionnel de l'Organisation Nathalie Crahay (Range ta vie).
 • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.

Schrijf hier in voor een event van de 'Organizing Week'

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Een online groepschat en organizingsessie op Facebook, een opleiding voor professional organizers en een after work over Home Organizing, deze 4 inspirerende evenementen staan vandaag op het programma van de 'Belgische Organizing Week'. Vooral niet te missen als je op zoek bent naar tips en tools om je leven slim te organiseren.

'Organizing week' - vandaag op het programma:

 • 9.00 - 18.00 uur - Geetbets (ook op 21 maart en 27 april 2019): Tweede opleidingsdag van de driedaagse beroepsopleiding 'Ik word professional organizer' van Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs (de inschrijvingen voor deze cursus zijn afgesloten).
 • 9.30 - 12.00 uur - Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook.
 • 18.00-20.00 uur - Ukkel: After Work chez So Organised - Vous découvrirez que le Home Organising est un art de vivre.
 • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.

Schrijf hier in voor een event van de 'Organizing Week'

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Waar kun je inspiratie en tools gaan 'tanken' om je leven en werk slimmer te organiseren, om te leven met minder stress en meer tijd voor datgene wat er echt toe doet? Dat kan tijdens de 'Belgische Organizing Week', dit jaar van 18 tot 24 maart 2019.

Op deze eerste lentedag kun je heel wat gaan opsteken bij 5 organizing experten, die lid zijn van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, initiatiefnemer van de Organizing Week. De workshops, lezingen en opleidingen van vandaag vinden plaats op Facebook, in Ukkel, Lokeren en in Geetbets:

'Organizing week' - vandaag op het programma:

 • 9.00 - 18.00 uur - Geetbets (ook op 22 maart en 27 april 2019): Eerste opleidingsdag van de driedaagse beroepsopleiding 'Ik word professional organizer' van Sara Van Wesenbeeck en Barking Dogs (de inschrijvingen voor deze cursus zijn afgesloten).
 • 9.30 - 12.00 uur - Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook.
 • 19.30 - 22.00 uur - Lokeren: Lezing 'Start to organise' door professional organizer Katrijn Declerck van Ademruimte (in samenwerking met Vorming Plus.
 • 20.00 - 22.00 uur - Uccle: Atelier 'Ranger et redorer coûte moins cher que déménager' par Professionnel de l'Organisation Sophie Bascour de So Organised.
 • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Vandaag vindt de derde dag van de 'Belgische Organizing Week' plaats, met maar liefst 8 workshops, lezingen, Facebook-organizingsessies, speeddating- en doe-sessies met veel zorg voor u opgezet door de leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers. En omdat het woensdag is, staat er zelfs een kinderworkshop op het programma.

'Organizing week' - vandaag op het programma:

 • 8.00 - 12.00 uur - Uccle: Séance d'information: 'Le Home Organising' par Professionnel de l'Organisation Sophie Bascour de So Organised.
 • 9.30 - 12.00 uur – Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook.
 • 10.30 - 11.30 uur - Leuven: Lezing 'Zeg vaarwel tegen uitstel' - Vinciane Steen van B-organised
 • 12.00 - 13.30 uur - Leuven: Speeddating met een professional organizer - Vinciane Steen van B-organised
 • 14.00 - 15.00 uur - Leuven: Lezing 'Zeg vaarwel tegen uitstel' - Vinciane Steen van B-organised
 • 14.00 - 15.00 uur - Leuven: 'Kinderworkshop: ‘Maak je eigen opberger’'
 • 16.00 - 17.00 uur - Leuven: Speeddating met een professional organizer - Vinciane Steen van B-organised
 • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’. Je vindt het aanvangsuur van de organizingsessie van professional organizer Joke Himpens op de Facebook-pagina van Practical Joke.

Meer informatie en inschrijven voor de evenementen van de 'Organizing Week' doe je hier, op de website van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

Op deze tweede dag van de 'BELGISCHE ORGANIZING WEEK', die dit jaar voor het eerst plaatsvindt, hebben de leden van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizersweer vier bijzonder interessante workshops, webinars, Facebook-challenges en groepschats voorbereid.

Meer info en inschrijven kan via de websitepagina 'Organizing Week 2019' van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.

'Organizing week' - vandaag op het programma:

 • 9.30 - 12.00 uur – Facebook (elke dag tot 24 maart): ‘Online Facebook groepschat’ – Professional organizer Kenny Vanermen van Structured beantwoordt al je vragen, online op Facebook.
 • 10.00 uur - Webinar (ook op 23 maart): 'Schep orde in je digitale fotochaos en maak eindelijke dat langbeloofde fotoalbum' gebracht door professional organizer Ilse Dingenen van In.Orde.
 • Facebook (elke dag tot 24 maart):Practical Joke gaat live’, elke dag op Facebook. Het uur van afspraak vind je elke dag op de Facebook-pagina van Practical Joke.
 • 14.00 uur - Houthalen-Helchteren: 'Workshop 'Creatief opbergen'' door professional organizer Vinciane Steen van B-organised.

Vind de
professional organizer
die bij je past

Zoek nu...

Word nu lid van de BBPO-FBPO

Doe het nu...