Kenny Vanermen

NL | EN | FR
BBPO-FBPO aspirant lid
Heeft een door de BBPO-FBPO erkende opleiding gevolgd

Structured

0476 87 40 58

Hallo, Ik ben Kenny Vanermen, professional organizer en administratieve duizendpoot. Heb je hulp nodig om de SPULLEN in je huis op te ruimen of je berg PAPIER op orde te krijgen en ontbreekt het je simpelweg aan TIJD en moed om eraan te beginnen? Dan ben je bij STRUCTURED aan het juiste adres.

Als enige man in België die het beroep van Professional Organizer uitoefent moet ik letterlijk en figuurlijk mijn mannetje staan tussen al die vrouwen. Maar wees gerust, ik zal je verrassen met mijn kennis en kunde van onder andere het organiseren van je huishouden, het opruimen van je huis en het aanbrengen van STRUCTUUR in je leven zodat je meer tijd krijgt voor wat écht telt.

Ik kan dit echter niet zonder jouw hulp. We bespreken samen wat jouw grootste stressfactoren zijn en zetten daarna een efficiënt systeem op poten dat werkt voor het hele gezin. Inspiratie van een expert die bij je organisatiestijl past, is alles wat je nodig hebt.

Benieuwd? Meer info vind je terug op mijn website, structured.be.

Werkgebied

Gans België en Zuid-Nederland.

BBPO-FBPO – Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers – Fédération Belge des Professionnels de l’Organisation

Website by  woluweb light nospace mini

© 2021 BBPO-FBPO. All Rights Reserved. General Terms and Conditions & Privacy policy